OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR7 Update 52.03

Vi har udgivet i dag OneCNCXR7 Version Update 52.03

Denne opdatering gælder for alle versioner af OneCNCXR7

Der er en justering til hjælpefilen for alle versioner

Der er også sprogopdateringer

Der er også forskellige justeringer fra interne test- og brugerrapporter.

OneCNCXR7 Mill Versions

Der er en opdatering til Hole Feature Function

Kontraktion Funktion

Støtter nu Ball Mill og Bull Mill samt Flat End Mill
Dette gælder også for helixfunktionen også helix med koniske funktion

helix 1

Denne næste grafik viser flad endefabrik

Vigtig note:

Funktionen understøtter nu en kuglemølle eller en tyrkværn.

Denne funktion er primært til modboring, hvor der er en flad bund ved brug af en endefabrik.
Når man bruger disse værktøjer til et gennemgående hul snarere end en modboring, skal spidsradiusen tilføjes til dybden for at fjerne spidsradius i bunden af ​​gennemgående hul.

helix 2

Denne OneCNCXR7 Version Update 52.03 er nu tilgængelig på OneCNC opdateringsserveren.

Læs mere ...

OneCNCXR7 Version Release 52.02

Vi har i dag udgivet OneCNCXR7 Version Update 52.02

Denne version har en opdatering til OneCNC-installationen på grund af filen læser import til Solidworks.

Solidworks 2018 kræver de nyeste run-time filer til Windows, og denne opdatering kontrollerer og installerer disse filer, hvis det kræves.

Denne OneCNCXR7 52.02-version opdaterer OneCNC-værktøjets filbibliotekskatalog til både møllen og drejebænkversionerne.

OneCNC fortæller nu værktøjet / materialebiblioteket i indstillingerne / biblioteker / standardmappen.

tool file 1

OneCNCXR7 Tool Library-filer gemmes nu i bibliotekets standardmappe.

Værktøjsfiler (også inkluderet materialefil) gemmes i standardmappen for at sikre, at værktøjsfilen og materialet altid er tilgængeligt for alle brugere af softwaren og til rådighed for skabelonfunktioner.

For brugere, der ønsker at have værktøjsfiler gemt af bestemte grunde som navngivet bestemte maskiner eller bestemte dele af butikken, kan du "gemme bibliotek som" det krævede navn i overensstemmelse hermed for at adskille dem, da de alle vil være i den fælles "standard" -mappe .

Dette er en "delt mappe" og giver mulighed for, at alle brugere af den pågældende software har fuld adgang til værktøjs- og materialebiblioteker og indlæser den fil, de har brug for.

"Standard" -mappen er nu det eneste sted, som OneCNC Mill og Lathe applikationer 52.02+ gemmer bibliotekerne.

Brugere, der kan have biblioteker gemt i andre mapper, kan importere dem til standardmappen.

Brugere kan også gemme filer som sikkerhedskopier i andre mapper for sikker opbevaring ..

"Administrer værktøjsbibliotek" -interface kan bruges til at importere filen til "standard" -mappen.

tool file 2

OneCNC produktinformation om Tool Tool Changer og Tool og Materialebiblioteker i onlinehjælpefilen i OneCNC applikationen.

OneCNC Update Server

Denne server findes i supportafsnittet på OneCNC Web

Der har været ændringer i browsere i Google Chrome og MS Explorer, så vi har foretaget en tilpasning til den automatiske adgang til opdateringerne af OneCNC.

Vi havde modtaget nogle få rapporter og foretaget ændringer for at forbedre adgangen til opdateringsserveren.

Ændringerne gælder for, hvornår i OneCNC du får adgang til Hjælp >> OneCNC Updates, hvis du er online med internettet, vil du blive taget til opdateringsserveren.

Derfra vil du se om der er en relevant opdatering med din licens.

Tag et øjeblik, mens du er der for at kontrollere dine registreringsoplysninger.

Derfra skal du kunne downloade din opdatering.

Hvis alle mislykkes, skal du blot bruge dongle nummeret og licensen fra feltet om for at downloade opdateringen.

OneCNC-versionen opdatering 52.02 er nu tilgængelig i OneCNC File Manager.

Læs mere ...

OneCNCXR7-frigivelse 51,98

OneCNC har udgivet OneCNCXR7 Version Update 51.98

Denne version gælder for alle OneCNCXR7 CAD CAM software applikationer

Opdater indhold:

Der er en stor opgradering til oversætterne i denne version for at bringe dem til de aktuelle opdateringskrav.

Solidworks

Solidworks passer nu alle versioner op til Solidworks 2018 i 64 Bit OS.

Solidworks har ændret fildata denne seneste Solidworks 2018 udgivelse .

SÆRLIG BEMÆRK:

OneCNCXR7 51.98 understøtter alle filer op til Solidworks 2018 i 64 bit version af OneCNC.

OneCNCXR7 51.98 32 Bit Version vil kun læse Solidworks-filer op til 2017.

Dette skyldes, at Solidworks-filerne i 2018 kun er 64 bit læsbare.

Dette vil betyde, at OneCNC-brugere skal have 64 Bit OneCNC for at læse Solidworks 2018-filer.

Brugere med kun 32 Bit OneCNC skal anmode deres leverandør om at levere filerne som STEP-filer, fordi 2018 sldprt-filerne er 64 bit

Brugere med OneCNC 32 Bit OS, der forsøger at indlæse Solidworks 2018-filer, vil se en besked om at opdatere deres OS til 64 bit for at læse denne fil.

OneCNC-licenserede brugere kan opdatere til 64 Bit-version uden omkostninger ved blot at installere OneCNCXR7 51.98 på et Windows 64 Bit OS.

IGES

Stor opdatering

TRIN
Større opdatering

3DM RHINO
Stor opdatering

SAT
Større opdatering

VDA-FS
Stor opdatering

Parasolid
Større opdatering

OneCNC Hjælpefiler
Alle engelske hjælpefiler har store opdateringer til at omfatte alle XR7-ændringerne

Sprog
Opdateringer til de japanske italienske og tyske sprogversioner

Andre ændringer
Talrige opdateringer fra brugerrapporter og intern test og praktisk brug

OneCNC Mill og Lathe Tool Biblioteker
Både Miill og Lathe værktøjsbiblioteker, når de bruges i forbindelse med brugerprofiler, har haft en stor opdatering til at håndtere separate værktøjsbiblioteker til individuelle profilbrugere.

For brugere, der bruger standardprofilen, vises ingen ændring

Hver ny brugerprofil oprettet vil blive indlæst med OneCNC standardværktøjsbiblioteket.

For licenserede brugere af OneCNC er OneCNCXR7 Version Update 51.98 tilgængelig på OneCNC Update-serveren