OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR8 version 62.92

OneCNCXR8 udgivelse 62.92 udgivelse

Denne udgivelse er en vigtig udgivelse for OneCNCXR8 fræseprodukt

Denne opdatering har nogle justeringer, der er fundet i vores kontinuerlige interne test og inkluderer en vigtig opdatering til mølleprofilfunktionen.

Mølleprofil
Et problem blev fundet i mølleprofil ved anvendelse af flere niveauer og blev justeret i denne vigtige frigivelse.

OneCNCXR8 version 62.92 er nu tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren for alle OneCNCXR8-licenserede brugere.

Læs mere ...

OneCNCXR8 version 62.90

OneCNCXR8 version 62.90

I dag frigav vi en større opdatering til OneCNCXR8 version 62.90

Vi viser her en ny funktion og funktionalitet i Mill Profiling

Mølleprofilfunktion Ny funktion tilføjet
Profilfunktionen har en ny tilføjet funktion til automatisk at give mulighed for firkantede eller afrundede hjørner. Dette er især nyttigt til koniske profiler.

Her er et videoeksempel på denne funktion i Profil Chamfering

Profil Chamfer
Video

Her er et videoeksempel på denne funktion i Taper Tool Profiling

Profil Taper
Video

Der er også mange justeringer i denne udgivelse, og de vigtigste er anført her.

Nulstilling af drejebænkehoved
Præfikset til head reset format {5R} blev justeret for at gemme

Værktøjsoversigt
{TOOL SAMMENDRAG} blev ændret til også at skrive værktøjsoversigt, når indlæg alt er valgt.

Ren cirkel
Clean Circle-funktionen til slut på bunden blev opdateret ..

HS-lommer

HS Mill åben lomme Restlommerfunktion blev opdateret for brugere, der bruger materiale øverst over Nul.

4axisindpakning
Omfanget af ompolning af 4 akser blev justeret til korrekt positive negative værdier.

Drejebænden drejes ru
Turn grov blev justeret offset stil blev justeret for at forhindre ufuldstændig værktøjssti.

Drejebænk Udbor Rough and Finish
Drejebænk Udbor Rough og Finish slutposition, når clearance indstillet til 0 blev justeret.

Åben lomme
Åben lomme blev justeret ved brug af tip radius værktøj og grænse

Konisk værktøjsspidsradius
Værktøjets radius blev justeret i værktøjsbiblioteket kunne ikke indstille tipradius

Verificere
Bekræft, at faststof blev justeret på grund af forkert på importeret 3dm-model

Sprog
Opdateret sprog kinesisk
Opdateret sprog japansk

Opdateret tysk sprog
Opdateret koreansk sprog

Drejebænk
Justeret output påvirket af 4 akser Indstilling af fuld rækkevidde

{TOOL SAMMENDRAG}
Blev justeret til at rette advarsel om "Duplicate Tool" forkert

lommetyveri
Der blev rettet en fejlmeddelelse ved brug af materialetop fra geometri i lomme

4axisindpakning
Z arbejdsskift anvendt retning blev justeret

Chamfer værktøj
Værktøjseksempel blev opdateret

Bearbejdning af fladt område
Blev justeret for områdene til maskinen

Lomme
HS Pocketing-grænsen blev justeret for lav skæredybde mindre end spidsradiusen.

spåner
Værktøjsfilen til koniske værdier for kuglemølle blev justeret

OneCNCXR8 version version 62.90 er nu tilgængelig i OneCNC File Manager.

Læs mere ...

OneCNCXR8 version 62.81

OneCNCXR8 62.81-opdatering inkluderer mange justeringer og opdateringer, og de vigtigste er vist nedenfor.

Mølleprofil
Nogle brugere, som vi bemærker, bruger drill til et skræmmende værktøj, men OneCNC kan lide at bruge det rigtige værktøj til jobbet.

Justering blev foretaget til profilfunktionen, så hvis en bruger bruger en drill til et affasningsværktøj, hænger det ikke.

Mølleprofil
Mølleprofilen blev igen justeret med vægafsmalning og kugleender.

Lag
Lagfunktion blev justeret for at forhindre, at der oprettes duplikatlag ved redigering af værktøjsstier

C Axis Face Toolpath
C Funktionens sti-funktion til aksen blev justeret for at sikre, at funktionen blev nulstillet, når der skiftes til en 4 Axis fuld funktion.

BEMÆRK:

Når du indtaster værktøjsstørrelser i OneCNC-værktøjsbiblioteket, er det vigtigt, at du indtaster de korrekte værdier for at opnå de rigtige resultater i præcisionsbearbejdning.

Du bemærker, at indtastning af koniske værktøjsdata, værktøjets diameter er diameteren på spidsen af det værktøj, der skal indtastes i værktøjets diameter.

Vi viser et eksempel på en SandviK konisk kuglemølle med en nominel 4mm kugle, men diameteren ved spidsen er faktisk 3,80 mm.

Diameteren 3,80 mm er den diameter, du vil indtaste i OneCNC til dette værktøj.

Heldigvis indgraverer SANDVIK diameteren på værktøjet.

Hvis værktøjet ikke er indgraveret, kan du tegne værktøjet i OneCNC ved hjælp af vinklede linjer, der tangerer kuglen og få diameteren fra OneCNC-tegningen i spidsen.

tool dimensions

OneCNCXR8 version 62.81 er nu tilgængelig i OneCNC-opdateringsserveren for alle licenserede OneCNCXR8-brugere.r.