OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR8 frigivelse 63.34

OneCNCXR8 version 63.34 blev frigivet i dag

NC Manager
Omfattende opdatering af NC-managerens handlinger til brugerkontrol med mus og tastaturpil.
Dette gør det muligt at bruge pil op, der skal bruges, og hver værktøjsbane vil forhåndsvise.

Fræsningsversioner
Der er også omfattende intern test og justering af logikken i 4-akset fræsemodul.

Drejebænk versioner
Der er også omfattende interne test og justeringer af logikken i CY- og B-aksen i drejebænkbearbejdning.

Alle versioner
Visningen af consruction-flyet blev justeret

OneCNCXR8-version er nu tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren til alle licenserede brugere.

Læs mere ...

OneCNCXR8 frigivelse 63.31

OneCNCXR8 version 63.31 frigives nu

Denne opdatering gælder for brugere af 5-akset samtidigt modul, en justering foretaget af 5-akset samtidig spånpostering.

Hvis du bruger 5 akser samtidigt, skal du installere denne opdatering,

OneCNCXR8 version 63.31 er nu tilgængelig på opdateringsserveren.

Læs mere ...

OneCNCXR8 frigivelse 63.30

OneCNCXR8 frigivelse 63.30 blev frigivet i dag

Denne udgivelse er en vigtig opdatering til 5-akset bearbejdning efter output med justeringer fra vores egen test.

Hvis du har 5 akse-bearbejdningsmoduler, bedes du opdatere din installation med denne udgivelse.

OneCNCXR8 version 63.30 er nu tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren