OneCNCXR4 20,80

OneCNCXR4 Wire EDM

Yderligere funktionalitet blev tilføjet til OneCNCXR4 Wire EDM Professional. Følgende oversættere blev føjet til dette produkt, og er blevet standard inkluderet funktioner.

Parasolid
SolidWorks

OneCNCXR4 italienske versioner
Italienske sprog er blevet opdateret for at afspejle den nyeste funktionalitet.

OneCNCXR4 koreanske versioner
Evnen til at bruge koreanske skrifttyper til tekst og eller gravering er blevet tilføjet til de koreanske versioner.

OneCNCXR4 3D til 2D-CAD-sider modul
Funktionaliteten og anvendelsen af ​​revisionen af ​​tabeller er blevet ændret for at fjerne tanken om at skifte indstillinger efter at have været anvendt. Det er nu bar let at tænde det lag, og som bærer den automatiserede revision tabel tilføjelse. Den toggling blev kun beregnet i preview af indstillingen snarere end den faktiske anvendelse til siden.

OneCNCXR4 Mill Versioner
Der var en ændring af bibliotekets indstillinger for gravering værktøjer.

OneCNCXR4 Alle versioner
Tilpasninger oversættere for importerede modeller.