OneCNCXR4 20,84

OneCNCXR4 Alle versioner

Tilpasninger DXF / DWG oversættere. Der blev foretaget justeringer for når DXF geometri er taget fra bagsiden af ​​en 3D-model til brug som 2D geometri til at forhindre lysbuer at vende.

OneCNCXR4 Hjælp
En ny udstrakt up-dateret hjælp fil er blevet tilføjet, der nu omfatter alle funktionerne i den OneCNCXR4 vifte af produkter. Dette omfatter opdaterede selvstudier og generelle how-to-do metoder OneCNCXR4.

OneCNCXR4 Milling versioner
Der blev foretaget justeringer for at korrigere offset-værdierne HS lommen, når konus vinkel er indstillet til lommen.

OneCNCXR4 Profiler
Der blev foretaget ændringer til de lukkede form og åben form dialogbokse profiler software. Dette blev gjort for at gøre det mere interaktivt for brugeren.

OneCNCXR4 Tekst Positionering
OneCNCXR4 tekstplacering er nu til det nederste venstre kant af ordet. Tidligere var det til midten af ​​ordet. Denne ændring blev foretaget for at bringe den i overensstemmelse med mere almindelige CAD-standarder, som også overholder den nye DXF / DWG-format i OneCNC.