OneCNCXR4 21.39

Denne opdatering gælder for alle versioner af XR4

Hjælp-fil

Der er en ny opdateret hjælpefil i alle versioner af OneCNCXR4

Sprog

Der er en ny tyrkisk sprog tilføjes til alle versioner af OneCNCXR4.
Andre sprog er blevet opdateret til at afspejle de seneste ændringer i funktionalitet.

OneCNCXR4 Drejebænk Professional og OneCNCXR4 Drejebænk Express.

Simulation indstillinger blev ændret til simulering af intern drejebænk kedeligt og sporstikning. Standardindstillingerne størrelser for drejebænk tips var for stor, når der simulerer små boringer og dette er blevet ændret.

Import og eksport oversættere.

Talrige justeringer er blevet afsluttet til OneCNCXR4 oversættere som en løbende procedure for at deltage til rapporter.