OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.

För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXR4 20,69

Vissa tillägg Vissa språk Vissa justeringar Först de tillägg:

Ny Offset verktygsbanan för OneCNCXR4 kvarn Expert:
En ny konstant offset verktygsbanan har lagts till OneCNCXR4 kvarn expert.

Ny 3D gränsen förmåga läggs till alla fräs version:
Denna nya gräns-teknik kan skapa bearbetning gräns och urval för att vara 3D. Exempelvis gränsen kunde vara gränsen för en 3D-yta kanter.

I detta exempel kan den användas både för bearbetningsgränsen och simuleringsgräns.

Här är verktygsbanan gränsen

Ny smart Boundary:
Denna nya smarta gräns skapar automatiskt en gräns från ett enda val enhet. Till exempel för att skapa en ram runt en yta, är det endast nödvändigt att välja en enda yta kanten och den fullständiga gränsen skapas från det valet. Detta är automatiskt anropas från select enhet funktion. Om du bara behöver en del av gränsen i fråga om en del profil behöver du bara markera gränsen delen krävs.

Nya uppdateringar språk för:
Koreanska, danska, holländska, tyska, japanska, polska språk har uppdaterats.

Stöd för Centre Drills i Simulering:
OneCNCXR4 simulering har utökats och att stödja Centre Borrar i flera simuleringslägen inklusive 3 axel, 4 axel och 5axis verktygsbanor. Denna funktion stöds även i flera delar bearbetning. Detta har nu införlivats i OneCNCXR4 Mill Expert OneCNCXR4 Mill Professional OneCNCXR4 Mill Advantage och OneCNCXR4 Mill Express.

Ytterligare justeringar gjordes till STEG IGES SAT översättare.

Importerade Modell Färger:
När du importerar modeller de importeras i uppsättningen färgen på ytor och modeller som du har ställt in OneCNC.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,67

Vissa tillägg Vissa språk Vissa justeringar Först de tillägg:

O riginally sätta upp som 20.66 men på grund av bakåtkompatibilitet ändras till 20.67

Justeringar Simulering / Rest
Justeringar har gjorts för stor storlek delar. Vissa användare bearbetning delar av 1000 mm i storlek och simulering / Resten var långsam och inte så lätt att definiera hur mycket var kvar på så justeringar gjordes för att bättre visa resten uppgår efter simulering

Justeringar av översättare
Justeringar har gjorts för följande översättarna.
STEP IGES Parasolidworks SAT VDA-FS och 3DM.

Omfattande tillägg har gjorts till hjälpfilerna
Hjälpfilerna har genomfört omfattande förändringar för att representera de tillägg eftersom frisättning liksom många tillägg och förbättringar till handledning. Vi rekommenderar att alla användare får den här uppdateringen för att det innehåller nu många nya förklaringar och svar.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,62

Vissa tillägg Vissa språk Vissa justeringar Först de tillägg:

OneCNCXR4 Mill Expert:
I OneCNCXR4 kvarn expert sammanfognings och avsked verktyg Kniv Cutter har lagts till för att arbeta på plan. Innan det fungerade bara som standard endast XY och inte planet kontrolleras.

Alla versioner:
DXF / DWG är nu tillgänglig för alla versioner av OneCNCXR4

OneCNCXR4 Solid Skapare:
I fast skapare nya funktioner har nu lagts till den fasta skapare liknar featuers lagts till Mill Expert.

OneCNCXR4 Solid Skapare och Sidor Modul:
Nu har en ny funktion som arbetar ger automatisk vy från planet funktion.

OneCNC språk:
Följande språk har uppdaterats med de senaste språken som levereras. Polska Japanska Tyska Danska Italienska Holländska Franska

Justering:
OneCNCXR4 Mill Professional och Mill Expert var en justering till logiken att bättre kontrollera mycket fina rörelser ibland till och med finare än den 3: e decimalen i metriska till Ö nivå plana stil bearbetning.

Läs mer ...