OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.

För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXR5 30,70

OneCNCXR5 30.70 innehåller ytterligare justering till DXF och DWG import och export av filer.

OneCNCXR5 30.70 innehåller ytterligare justering för "Arc 2 Points"-funktion

OneCNCXR5 30.70 Mill Expert har justering bjuda bearbetningsfunktion.

OneCNCXR5 30.70 Wire EDM har posta förändringar för att passa en ny Wire EDM maskin från Exetek

OneCNCXR5 30.70 svarv Professional har justering för C-axel Full Machining

Läs mer ...

OneCNCXR5 30,69

OneCNCXR5 30.69 innehåller ytterligare justering till DXF och DWG import och export av filer.

OneCNCXR5 30.69 innehåller ytterligare justering för "Arc 2 Points"-funktion

Läs mer ...