OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.

För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXR5 30,45

Det finns många nya funktioner i den här versionen:

OneCNCXR5 Fräs Versioner ny funktionalitet:

Detta gäller Mill Express Mill Advantage Mill Professional och Mill Expert versioner.

Stock Tool Paths inför funktionen har ersatts med nya funktioner som verkar liknande i de dialogrutor för att göra den kompatibel med tidigare verktygsbanor, men undertill är som är nytt med ny funktionalitet.

Zig Zag Facing har nu möjlighet att ställa den inför vinkel verktygsbanan.
Zig Zag har nu logik för att hantera oregelbundet formade områden med samt kvadratiska eller rektangulära former.
Zig Zag har nu logik för att hantera den höga matning med bättre säkerhet, om det inte finns tillräckligt clearance inställd för hög matning i övergångarna.

Single riktning fasad har förmågan att ställa inför vinkel verktygsbanan.
Den enda riktning har logik för att hantera oregelbundet formade vänd och rektangulära former.

Spiral fasad har ny logik för att hjälpa till att skapa den kortaste spiralvägen.
Spiral inför nu hanterar oregelbundna former samt de rektangulära typ formar.
Spiral Funktionen börjar det vända området kommer sedan in i spiralrörelse för att möta den delen.

OneCNCXR5 Mill Expert version
Den OneCNCXR5 Mill Expert-versionen har en ny verktygsbanan strategi till.
Denna nya verktygsbanan är en Z-nivå fullföljande verktygsbanan och med hjälp av en gräns kan användas som en vila som avslutar drift i ett kontinuerligt ner sicksack funktion. Den här funktionen gäller endast Mill Expert och finns i skär posten stil inställning i Z-nivå avsluta verktygsdialogen vägen.

Fräsning Simulering
OneCNCXR5 Simuleringar har nu möjlighet att interaktivt ställa in verktyget och verktygshållaren på eller av för att bistå med betraktande av metallavlägsnande verktygsbanan.

Fräsning Preview
OneCNCXR5 Preview har nu möjlighet att interaktivt ställa in verktyg och verktygshållaren på eller av för att hjälpa till med visning av ryggen tomten verktygsbanan.

Stöd för Datron Machines
OneCNC kan nu stödja Datron maskiner. Denna kontroll behöver särskild förmåga för bågar som beskrivs som startvinkel slutvinkel tillsammans med ett diametervärde. Om du har en Datron maskin och du har OneCNCXR5 30.45 version eller senare kontakta OneCNC kontor som kan hjälpa dig med ett inlägg för denna maskinstyrning.

Solidworks Import
Nya funktioner har lagts till Solidworks import tom hjälpa till att hantera svåra ytan typer.

Wire EDM
OneCNCXR5 Wire EDM visar nu verktygsbanan förhandsvisning med en simulerad djup i 2D-läge så att användaren nu kan kontrollera om man programmerar förflyttning har en kona till och till vilken sida. Även om man programmerar förflyttning är vertikal i OneCNC fortfarande visar förhandsgranskningen för att göra det möjligt för användaren att enkelt visuellt se inställningarna i det fall då en avsmalning kan fortfarande ställas in från tidigare.

Rapporter och ändringar
Ett antal ändringar har gjorts på grund av rapporter som överlämnats till vårt stödnätverk.

Dessa inkluderade:

Ändringar för att rotera funktion.
Ändringar Grafisk skärm för Mac med Parallels version.
Rengör cirkel i hålet funktionen erkännande.
Förhandsgranskning av Wire EDM
Svarv cykel radnumrering
Mill Flera delar fungerar förskjutningar.

OneCNCXR5 version 30.45 finns nu i uppdateringsservern.

Läs mer ...

OneCNCXR5 Releasedatum som version 30.36

De nya funktionerna i OneCNCXR5 över tidigare versioner finns här.

Länken till filmer av OneCNCXR5 nya och uppdaterade funktioner.

OneCNC har nu släppt OneCNCXR5 Version 30.43

Denna version har en del nya funktioner plus många mindre förändringar på grund av rapporter fått från OneCNC globala supportkontor.

OneCNCXR5 Mill Expert 4 axliga användare

Det finns 2 nya funktion i OneCNCXR5 Mill Expert 4 axelmodul

Dessa funktioner möjliggör fullständig 4 axlig bearbetning kring Axis en i en uppsättning steg över mängden och den andra är en kontinuerlig spiral belopp runt Axis.

OneCNCXR5 Lathe Expertanvändare

Det finns 2 nya funktioner i OneCNCXR5 svarv Expert 4 axel hela bearbetningsmodul.

Dessa funktioner möjliggör fullständig 4 axel kring C-axeln i en uppsättning steg över belopp eller en kontinuerlig spiral belopp även kring C-axeln.

Dessa funktioner ingår i licenser för de ovannämnda produkterna utan merkostnad.

OneCNCXR5 Wire EDM användare

Nya funktioner fördes för kasserar oregelbundna former.
Ny metod för chaining blev klar för val av kedjor för att ange vilken sida av linjen.

Alla andra system

De flesta språk hade uppdateringar återspeglar de förändringar vi har gjort till de olika funktionerna.

En ändring har gjorts för att förbättra Solidworks 2012 fil belastning.

Ny hjälpfilen tillsattes för att OneCNCXR5 up-to-date slutförande.

Mac-användare
Justeringar gjordes för en del Mac-system som har lutning skärm linjer i vissa maskinvarukonfigurationer användare kan nu ställa in Arkiv> Egenskaper> Färger> kan de nu ställa Rita Bakgrund> så att båda färgerna är identiska med rätta skärmen.

OneCNCXR5 version 30.43 finns nu i uppdateringsservern.

Läs mer ...

Köpa en ny PC eller laptop

Köpa en ny PC eller laptop

Särskild anmärkning:

Detta är ett tips för användare som köper ny hårdvara speciellt bärbara datorer för att köra OneCNC.

Vi får ofta frågan vilket märke av PC eller laptop för att köpa för att köra OneCNC.

Eftersom utbudet och varumärken är så stor rekommenderar vi OneCNC installeras direkt på en minnessticka för att testa och kolla första hand. Detta är helt enkelt installeras av den normala installationsmetod men att välja minne för platsen att installera vilket gör det möjligt att testa på olika datorer.

Denna flexibilitet tester ger möjlighet att ta minne med OneCNC installerad tillsammans med din OneCNC dongle till datorn butiken och testa PC eller laptop utan att behöva installera programmet på datorn.

Anslut bara USB-minnet med OneCNC installeras i 1 USB-port och dongeln till en annan USB-port på datorn loggen på minne och köra OneCNC_Start.exe programmet för att testa datorn med exempelfilerna som ingår i proverna katalogen.

Spara filer och diskåtkomst kommer att vara långsammare med hjälp av minne men du kan enkelt testa grafik hastighet och funktionalitet helt enkelt med denna metod.